Skoči na glavno vsebino

Današnji dan smo Zajčki preživeli v prijetni družbi, tokrat je med nas prišla mamica naše Neje. Predstavila nam je svoje delo, delo medicinske sestre, za katero smo ugotovili, da je zelo pomembno, ter odgovorno. Predvsem pa je prav ona tista, ki nas veselo pričaka na vratih ordinacije, ter z nasmeškom na obrazu povabi, da lahko vstopimo. To je za vse nas izredno pomembno, saj tako lažje premagamo tisti strah pred zdravniki. Da pa bodo naši obiski lahko še bolj sproščeni, nam je Patricija skozi zgodbo razkrila največjo skrivnost belih, zdravniških halij. Zgodba nam je pričarala iskrice v očeh, vsak izmed nas pa je v mislih že izbiral svoje najljubše barve, s katerimi bi obarvali belo halijo.

Da njen obisk ni ostal samo pri zgodbi, ki nam je vlila pogum, je za nas pripravila še eno igrico, ob kateri smo razvrščali vsakodnevne predmete oziroma stvari, na tiste, ki so dobre za naše srčke in zdravje, ter tiste, ki žal niso. Zajčki smo skozi to igrico Nejini mamici dokazali, da res veliko že vemo o tem, kaj je najboljše za nas. Današnje dopoldne je skoraj prehitro minilo, mamica Patricija se je od nas poslovila, mi pa smo že hiteli svežemu zraku naproti.

Hvala Nejini mamici za obisk, ter prišepetano skrivnost, ki nam bo pomagala, da bomo sedaj lažje obiskali zdravnika, ko bo to potrebno.

Za vrtec Most, Brigita in Petra.

 

Dostopnost