Skoči na glavno vsebino

Mucki smo že dodobra zakorakali v mesec januar. Po dolgih novoletnih počitnicah sta bila za vse nas, vrnitev v vrtec in ponovno druženje s prijatelji, težko pričakovana. Žal pa so nas pri tem ovirali prehladi, ki nam skozi celoten mesec nikakor niso dali miru. Zato smo se odločili zimi in mrazu pokazati, da smo jima kos.

Nadeli smo si tople kape, šale in rokavice ter se podali v hladne, hkrati pa tudi prijetno sončne dni. Nadihali smo se svežega zraku, ki je naše noske in lička obarval rdeče. Z gibanjem smo poskrbeli, da bomo tudi čez zimo ostali v dobri kondiciji in zdravi, poleg tega pa smo se preko igre v naravi tudi veliko novega naučili.

Ob gibanju v naravi pa vsakdo postane lačen. Kuharica je poskrbela, da smo vsakodnevno pojedli veliko dobre in zdrave hrane. Vitamini, ki smo jih zaužili so poskrbeli, da so jo bacili kar se da hitro popihali iz naše igralnice.

Vsi vemo, da je tudi počitek pomemben del dneva. Pod odejami vrteških ležalnikov smo si odpočili in popoldan polni novih moči, odkorakali staršem v objem.

Mucki sporočamo, da smo zimi in mrazu kos. Prav nič se ju ne bojimo. Upamo, da nas kmalu obiščejo tudi snežinke iz katerih bomo lahko izdelali prave snežene može, ne samo tistih, ki krasijo našo garderobo..

 

      

      

   

 

Za Mucke, Nataša

Dostopnost