Skoči na glavno vsebino

Leto šolsko se je poslovilo,
za seboj pa veliko
lepih spominov nam pustilo. 

Dnevi in meseci vse prehitro so nam minili in že je prišel čas, za zadnji skupinski objem v igralnici Zajčkov. Leto je bilo posebno, pesto, obdano z novimi izzivi, v katerih se je vsak izmed nas znašel po svoje. Kljub vsemu, kar se nam je na pot postavilo, smo premagali, prebrodili, velikokrat z roko v roki šli naprej novemu dnevu naproti. Ves ta čas nismo pozabili na smeh, veselje, iskrice v očeh in nagajive trenutke, ko nam je še posebej zaigralo srce. Bilo nam je izredno lepo. Zgradili smo trdno prijateljstvo, ki ga ne more zrušiti nihče. Naučili smo se mnogo stvari, tudi tega, da si znamo prisluhniti in da smo slišani, vsak izmed nas pa je postal pomemben mozaik v sestavljanki čudovite Zajčkove pravljice.
Vsako slovo je težko in tudi tokrat ni nič drugače. Zajčki se poslavljamo, saj smo že tako veliki, da bomo po dolgih poletnih počitnicah, se v Krtke podali. Ampak vsi lepi spomini, bodo zavedno v naših srcih ostali.

Hvala vam, dragi starši za zaupanje, za prelepo leto, ki smo ga skoraj v celoti skupaj preživeli. Hvala vam za vsako prijazno besedo, ki ste nam jo izrekli in za prelepo pozornost, ki ste nam jo namenili na koncu šolskega leta. Še se bomo srečevali in upamo, da vam ostanemo v lepem spominu.

Vzgojiteljice Brigita, Petra, Nataša in Nives.

P.S.: Sedaj pa naj se poletje začne, zajemimo ga z veliko žlico, uživajmo v njem brez skrbno in naj čas bo na naši strani, saj vsaka sekunda, ki jo lahko z družino preživimo, največ šteje. LEPE IN ZDRAVE POLETNE POČITNICE…

Za vrtec Most, Petra.

Dostopnost