Skoči na glavno vsebino

V mesecu juniju smo izkoristili lepo vreme, zato smo veliko časa preživeli na prostem. Zelo radi smo se podali na daljše sprehode in tako spoznavali našo širšo okolico. V prijetni družbi smo opazovali zanimivosti v naravi, prepevali in tkali še globlja prijateljstva. Vtise z izletov pa nato vestno beležili v planinske knjižice. Ob vročih dnevih, smo se raje odpravili do brega reke Idrijce ali Trebušče, kjer smo se radi prepustili naši domišljiji.

Ob pravljici Nahrbtnik, smo spoznavali kakšen nahrbtnik si je zaželela miška. O tem smo nato tudi sami razmišljali, o svojih željah za šolski nahrbtnik. Vsak je svoj nahrbtnik likovno upodobil. K sodelovanju smo povabili tudi učiteljico Ana, ki je z zadovoljstvom spoznavala in spremljala bodoče prvošolce.

Zadnji šolski dan, smo se skupaj z Želvicami in šolarji, dobili na dvorišču, kjer smo se poslovili od cici-maturantov in dveh šolarjev, ki zapuščata našo podružnico. Poslovili smo se s plesom in petjem, ter tradicionalno pesmijo Cici-maturantov. Za konec pa smo si zasluženo privoščili sladoled. Skupaj smo preživeli nepozaben dan.

Za Medvedke zapisala;Sara

Dostopnost