Skoči na glavno vsebino

Z današnjim dnem zaključujemo še eno čudovito vrtčevsko leto, polno smeha, igre in dragocenih spominov. V tem času smo skupaj doživeli veliko lepih trenutkov, se učili novih stvari in predvsem spletali trdna prijateljstva. Prijateljstvo je kot čarovnija, ki nam pomaga premagovati ovire in skupaj ustvarjati nepozabne zgodbe.

V zadnjem tednu smo spoznali pravljico “Bi se gnetli na tej metli?”. Ta zgodba nas je naučila, kako pomembno je prijateljstvo in medsebojna pomoč. Tako kot v pravljici, kjer različni živalski prijatelji skupaj premagujejo ovire in se podajo na skupno pustolovščino, smo tudi mi skupaj prepluli marsikatero razburkano morje in vedno našli pot do cilja. Vsak od vas je prispeval na tej skupni poti s svojim smehom, prijaznostjo in radovednostjo.

Naj se naša skupna pot tukaj ne konča. S seboj odnesimo vse dragocene spomine in znanja, ki smo se jih naučili. Vedno se spomnimo, da je prijateljstvo tista čarobna metla, ki nas lahko popelje kamorkoli želimo, če le verjamemo vase in v svoje prijatelje.

Hvala vam za čudovito leto in naj vas spremlja sreča na vseh vaših poteh!

Za Pikapolonice, Polona in Nika

 

Dostopnost