Skoči na glavno vsebino

… je za nami.

Zjutraj smo se dobili na železniški postaji Most na Soči, nekateri pa so se nam pridružili po poti. Takoj smo se spoprijateljili med seboj, nato pa se podali na skupno dogodivščino. Z vlakom smo namreč krenili proti Bohinjski Bistrici. Med potjo nam nikakor ni bilo dolgčas. Pojedli smo malico, ki nam jo je pripravila kuharica v vrtcu, časa pa ni zmanjkalo niti za pogovore, ter smeh.
Pred vodnim parkom smo imeli kratek “sestanek”. Spoznali smo vsa pravila, ki jih bo ob in v bazenu treba dosledno upoštevati. Bili smo že zelo neučakani, zato smo prijeli vsak svojo zapestnico, ter si poiskali omarico za oblačila. Sami smo poskrbeli, da smo se preoblekli, ter skočili pod tuš.
Nato smo se razdelili v tri skupine in končno smo lahko stopili v bazen. Vmes so nas v vodnem parku pogostili s kosilom. Sledil je počitek. Ta čas smo izkoristili za risanje prvih vtisov. Nato pa smo še enkrat odšli v bazen in obnovili danes osvojeno znanje.
Današnji dan lahko opišemo, kot dan poln novih izkušenj, pozitivne razburljivosti, ter ponosnih in nasmejanih obrazov ob prvih vodnih dosežkih.
LEP VODNI POZDRAVČEK OD MORSKIH PSOV, HOBOTNIC IN VODNIH KAČ!

Več si lahko ogledate v galeriji.

Za vrtec pripravila, Brigita

Dostopnost