Skoči na glavno vsebino

V preteklih dveh tednih smo več pozornosti namenili vremenu, saj nam je v zadnjem času zelo naklonjeno. Seveda pa smo poleg sončnega vremena, spoznavali tudi ostala vremenska stanja.

Prebirali smo pravljice na dano temo, ter listali po poučni literaturi. Ogledali smo si ppt predstavitev o vremenu, ter reševali delovni list. Izdelali smo lepljenko, ter narisali sebe v dežju. Svoje ročne spretnosti smo urili z izdelovanjem veternice, ter vremenske karte.  Tako bomo lahko tudi doma še naprej spremljali vreme, ter še ostale družinske člane seznanili z njim.

Naučili smo se novo pesmico o jesenskem vetru, ki smo ga kasneje iskali na sprehodu ob jezeru. Idealne sončne dneve pa smo izkoristili tudi za igro na našem dvorišču.

Omenjeno temo smo dodobra spoznali. Zato smo si upali za en dan postati vremenoslovci, ter napovedovalci vremena. Iz prve roke vam lahko zaupamo, da nas bo tudi v naslednjih dneh spremljalo sončno vreme. Temu pa bo že ob koncu naslednjega tedna sledilo oblino sneženje. Kaj mislite, se bodo naše napovedi uresničile?

Za vrtec pripravili, Brigita in Petra

 

                                                                                       SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

 

 

 

 

 

Dostopnost