Skoči na glavno vsebino

Današnji dan sta nam polepšali Melita in Renata, ki sta po poklicu frizerki. Medse smo ju povabili, da bi nam natančneje predstavili delo, ki ga opravljata. Prvo zanimanje nam je vzbudil kovček, ki sta ga prinesli s seboj. Ko smo pogledali vanj smo spoznali, da frizer poleg škarij in glavnika, potrebuje še marsikateri drug pripomoček. Spoznali smo likalnik za lase, si ogledali sušilec las, različne elastike, lasne podaljške, barve za lase, sponke, navijalke, knjigo z različnimi odtenki barv las in še in še bi lahko naštevali.

Naša igralnica se je spremenila v pravi frizerski salon in mi smo se z največjim veseljem prepustili spretnim prstkom frizerke Melite in Renate. Stranke smo imele najrazličnejše želje, katerim sta frizerki z veseljem ugodili. Tako ste starši lahko ob prihodu v vrtec opazili, da imamo nove pramene, da so lasje nekaterih zlikani, spet drugih skodrani, da nam glave krasijo različne kitke, nekateri smo se prostovoljno javili in se želeli ostriči, spet drugi pa smo želeli imeti lasne podaljške.

Melita in Renata sta poskrbeli, da smo vse stranke iz frizerskega stola vstale zadovoljne, saj smo dobile pričeske po najnovejših modnih smernicah.

Frizerki Renati, ter mamici naše Žane se Zajčki iskreno zahvaljujemo za zabavno in modno dopoldne, ki bi ga vsi z veseljem kmalu ponovili.

Za vrtec Most na Soči pripravili, Brigita in Petra

frizerka_1 frizerka_2 frizerka_3

frizerka_4 frizerka_5 frizerka_6

frizerka_7 frizerka_8 frizerka_9

 

Dostopnost