Skoči na glavno vsebino

     Če se je prejšnji teden pri Zajčkih končal z obiskom, se je ta teden pa z obiskom začel.
Kmalu po malici so se naša vrata igralnice odprla in noter je zasijal nasmešek Anikine mamice Nine, ki nam je začetek tedna olepšala z najboljšim darilom za vse nas. Kaj bi si otroci lahko želeli lepšega in boljšega od tega, da nas obiščejo naši starši, z nami delijo prelepo pravljico, ter so vsaj za tisti trenutek del skupine. Nina je s seboj nosila prelepo pravljico z naslovom Najboljše darilo, skozi katero smo spoznali Zalo in Žaka, ter njuno prijateljstvo, ki je presegalo vse ovire in meje. Želela sta le osrečiti drug drugega in se zato marsičemu odreči. Tudi Zajčki smo ugotovili, da imamo najboljše prijatelje, za katere bi marsikaj lepega storili.
Obisk mamice Nine se ni končal samo pri pravljici, skupaj z Aniko sta nam razdelile praznične obeske iz gibsa, ki jih je pripravljala celotna družina, mi pa smo jih pobarvali, ter odnesli v svoje domove, da z njimi okrasimo domače smrečice.
Anikini mamici Nini bi se radi zahvalili za obisk, ter za tisto najboljše darilo, ki ga je danes podarila svoji Aniki in vsem nam.   Še enkrat hvala za polepšan začetek tega zadnjega letošnjega tedna.

Za vrtec Most, Brigita in Petra.

Dostopnost