Skoči na glavno vsebino

Leto se počasi poslavlja, zato smo se otroci iz vrtca Dolenja Trebuša od njega poslovili s prihodom Dedka Mraza ter čudovito predstavo Čisto (ne)navadno darilo.

Komaj smo čakali in končno le dočakali, da je nastopil čas, ko smo namesto domov odšli v dvorano, kjer so naš že nestrpno čakali naši starši, bratci, sestrice, nonoti, none in še bi lahko naštevali. Vsem skupaj smo pripravili presenečenje, ki smo ga kljub manjšemu številu hrabro izvedli. Zakorakali na oder in zapeli pesmico o smrečici, ko pa smo pogumno prebili led, smo zapeli in zaplesali še ob pesmici Mi delamo snežaka. Sledil še čudovit nastop učencev naše šole. Vsi smo bili deležni bučnega aplavza. Ampak to še ni vse, sledila je zares lepa predstava z naslovom Čisto (ne)navadno darilo. V predstavi smo uživali prav vsi in s skupnimi močmi smo škratkoma pomagali zaviti darila, katera sta skupaj z Božičkom razvozila otrokom. Kdo bi si mislil, da imajo palčki toliko dela z našimi darili. Najprej morajo prebrati cel kup pisem, nato jih morajo vsa ta darila poiskati in jih seveda lepo zaviti. Ko pa smo mislili, da sta s svojim delom končala, je sledilo še pakiranje. Vendar je bil ves ta trud poplačan, saj sta palčka za nagrado lahko odletela z Božičkom in mu pomagala obdariti vse otroke. Med tem, ko smo se veselili s škratkoma, pa je sledilo najlepše presenečenje popoldneva. Skozi vrata je vstopil Dedek Mraz in nas vse prav lepo pozdravil. V očeh se nam je kar iskrilo, še bolj pa smo se razveselili daril, ki nam jih je prinesel. Dobili smo nove igrače, s katerimi se bomo lahko igrali v vrtcu. Za piko na i, pa smo bili pred dvorano deležni prazničnega druženja, za katerega so poskrbeli člani športnega društva KUK Dolenja Trebuša.

Ob tem se zahvaljujemo se vsem donatorjem, da smo si lahko pričarali tako čudovit popoldan. Ter vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k temu, da je bil večer res poseben.

Ob tem pa vam, dragi starši, želimo lep, zdrav, razigran zaključek leta.

 

Za vrtec Dolenja Trebuše pripravili; Melita in Sara

Dostopnost