Skoči na glavno vsebino

Pravljičnost in čarobnost tega meseca, smo zagotovo začutili vsi Krtki. Vrata naše igralnice smo “odprli” za vse tiste, ki bi si zaželeli naše družbe.
Tako so se čez mesec zvrstili šolarji, ki so brez treme stopili čez naš prag s knjigo v roki. V zadnjem tednu sta nas obiskali devetošolki Tia in Lucija, ter tretješolca Liam, Nikov prat in Mia. Pravljicam smo z veseljem prisluhnili, njim pa se zahvalili s sladkim presenečenjem.
A najboljši dan, ki se bo zagotovo vsem utisnil v spomin je dan, ko nas je po čudoviti predstavi obiskal Dedek Mraz in nas obdaril s pisanimi bonboni in polno vrečo daril.
Ker je občutek, ko sam nekaj dobiš zelo super je tudi občutek, ko nekomu nekaj daš zelo poseben, lep. Tako smo starejšim občanom razdelili voščilnice z lepimi željami. Prav ponosno smo stali pred vrati in polni navdušenja čakali, da jim izročimo naše unikatne voščilnice. V veselje nam je bilo, ko smo videli, kako so se ljudje razveslili našega obiska in zimskih pesmic.
In prav te pesmice, ki so nam lepšale decembrske dni, smo se vsak teden kakšno novo naučili in jih združili v radijsko oddajo z vsebino drugih skupin iz vrtca. Novico, da so Mostarski otroci iz vrtca pravi radijski napovedovalci, smo slišali iz daljnih koncev, do kjer seže radijski valovi radia Primorski val.
Za zadnjo novičko v mesecu dcemberu, pa imamo vsi Krtki prav preprosto željo.
 Poskrbimo za to, da nam v življenju ne bo žal za neizrečene besede,
neizražena čustva, nepodeljene objeme, za neprebrane pravljice in za čas, ki ga lahko namenimo drug drugemu.
Naj vas v prihajajočem letu spremlja zdravje in dobra volja.

Pripravili, Katja in Mateja

Dostopnost