Skoči na glavno vsebino

Že je tu december, mesec veselja, pričakovanj, izmenjavanja dobrih želja, medsebojnega druženja in okraševanja. V vrtcu na Šentviški Gori smo zadnji dve dejavnosti združili ter medse povabili babice, dedke, sorodnike, sosede in vse, ki bi nam želeli pomagati pričarati zimsko vzdušje.

Vabila zanje smo izdelali že pred tednom dni, nato pa vadili točke za krajši program. Z njim smo presenetili obiskovalce ob njihovem prihodu. Razveselili smo jih z deklamacijo, pesmicami in plesom. Nastopu je sledila delavnica, na kateri smo vsi skupaj risali, barvali, izrezovali in uživali v izdelovanju okraskov za okna. Letos nam bodo vrtec krasili deli zimskih oblačil – papirnate nogavice, rokavice in kape. Seveda na oknih ne bo manjkalo snežink, čeprav upamo, da nam bo narava kmalu postregla s pravim snegom.

Bilo je prisrčno in ob slovesu je jok najmlajših potrdil, da se je druženje prehitro zaključilo. Zadovoljni, ker se je našemu vabilu odzvalo toliko povabljenih, smo sklenili, da se prihodnje leto zopet zberemo.

Za vrtec Šentviška Gora, Alenka Razpet Kranjc in Stanislava Črv

okras01 okras02 okras03

okras04 okras06 okras05

okras07 okras08 okras09

Dostopnost