Skoči na glavno vsebino

V nedeljo, 17. junija 2018 smo se na Aspasku zbrali otroci iz vrtca in učenci iz PŠ Šentviška Gora. Zbrali smo se z namenom, da skupaj s starši otrok zaključimo še eno uspešno šolsko leto.

S programom so začeli učenci 3. In 4. razreda. Pokazali so svoje znanje na plesnem področju, saj so zaplesali polko in valček ter zaigrali na bobne. Nato pa so svoje plesno in ritmično znanje pokazali še učenci 1. In 2. razreda s plesom na pesem Katarina Barbara. Predstavili so nam tudi ritmično interpretacijo dveh izštevank. Nazadnje pa so zaplesali ob pesmi Bamboleo.

Za osnovnošolskimi učenci pa so nastopili tudi vrtčevski otroci. Najprej so Mucki zaplesali na bibarijo Biba raja. Pri tem so bili predvsem najmlajši mucki razigrani. Potem pa so nastopili še Kužki s plesom Priletela muha na zid in Lepši svet.

Po končanem programu so predšolski Kužki dobili diplome in maturantske kape za uspešno zaključitev vrtčevskih let. Prav tako pa so zaključno listino dobili tudi četrtošolci, ki zapuščajo podružnično šolo in se s septembrom priključijo učencem na centralni šoli. Vsakemu izmed teh učencev je bila namenjena osebna pesem.

Po uradnem delu zaključka smo nadaljevali z družabnim popoldnevom ob dobri glasbi.

Zahvaljujemo se staršem vseh otrok za organizacijo te prireditve, hrano in pijačo. Predvsem pa se iskreno zahvaljujemo za njihovo pozornost vsem zaposlenim ob koncu leta.

 

Vzgojiteljica Tamara in učiteljica Barbara

Dostopnost