Skoči na glavno vsebino

Komaj dobro smo Zajčki zakorakali v teden, že nas je presenetil nov obisk. Tokrat nam je svoj čas namenila Tilenova mamica, Mojca. Glede na to, da smo v tem zimskem času lahko okusili sneg vsaj v višjih krajih, je med nas prišla s pravljico o Snežnosku, ki ni bil čisto navadni snežak iz pravljic. Snežak in njegov prijatelj sta nas prav prevzela, njuno prijateljstvo je bilo prelepo in večno, in pri tem ju ni ustavila niti topla pomlad, niti vroče poletje.
Da se dan ni končal samo ob poslušanju pravljice, sta nam Tilen in njegova mamica pripravila vse potrebno, da smo si tudi mi izdelali svojega snežaka, ki ni bil iz snega, ampak se nam je nagajivo smejal iz papirja. Tako smo si Zajčki s pomočjo mamice Mojce ustvarili snežaka, ki se nikoli ne bo stopil, ki nas nikoli ne bo zapustil in bo naš prijatelj za vedno.
Tilenova mamica je med nas prinesla to čarovnijo prijateljstva, za kar smo ji izredno hvaležni. Hvala tudi za vse, kar je ob tem pripravila, ter da je svojemu Tilenu narisala najlepši nasmešek na obraz.

Za vrtec Most, Brigita in Petra.

Dostopnost