Skoči na glavno vsebino

Po dolgi jeseni se je hitro v naše kraje prikradla zima. Padle so že prve snežinke, ki so pobelile bližnje vrhove, večeri so postali vse temnejši, mesta so se odela v obleko prazničnih luči. 

To je čas, ko zunaj pritiska mraz, naša srca pa so odeta s toplino družinskih in prijateljskih vezi, da ob nepozabnih spominih skupaj pričaramo nasmehe in ustavimo čas. Tudi v naši skupini smo skupaj ustvarjali spomine, iskrice v očeh pa so kar švigale na vse strani. Veliko smo peli, plesali, poslušali najrazličnejše zimske pravljice in se spremenili v junake iz zgodbice Rokavička. Veliko smo ustvarjali. Naredili smo smrečico in snežaka, da bodo krasili vaše domove ob teh prazničnih dneh. Danes pa je bil dan še posebej prazničen. Ogledali smo si predstavo Praznični ulaluuu!, obrazi pa so nam kar žareli, ko nas je obiskal dedek Mraz. Zelo smo ga bili veseli in daril, ki nam jih je prinesel. 

Pred nami so božično-novoletne počitnice, ki sovpadajo z najlepšimi čarobnimi prazniki. Naj vam ti prazniki prinesejo čim več lepih stvari, naj bodo pozabljene vse skrbi in naj ljubezen med vami tli.

Za vrtec, Nataša, Polona in Blaž

 

            

Dostopnost